Wat is de Bijbel ?

De Bijbel

De Bijbel is een bijzonder veelzijdig boek. Je kunt er boeiende geschiedenissen in vinden, ontroerende liederen, kunstige gedichten, diepe gedachten en uitspraken die van veel wijsheid getuigen. Niet voor niets is de Bijbel het best verkochte en meest vertaalde boek aller tijden. De Bijbel is een eerlijk boek, vol met wat ons bezighoudt. De Bijbel is de brief van God aan ons mensen geschreven.

“De Bijbel is de brief van God aan ons mensen geschreven.”

Heb je hoop dat de menselijke geschiedenis een doel heeft, dat alles een keer op zijn plaats zal vallen, dat er een betere toekomst zal zijn? De Bijbel onderstreept die hoop en spreekt ervan!

Ben je gefascineerd door de mensheid, met zijn enorme mogelijkheden, maar ook met de afschuwelijke puinhopen en drama’s die wij creëren? De Bijbel verklaart beide kanten van menselijke handelen en denken. Ben je op zoek naar vrede, gerechtigheid in de wereld? Je zult in de Bijbel waardevolle en richtinggevende uitspraken vinden!
Ben je op zoek naar innerlijke rust, vrede en zekerheid in een wereld die over zichzelf heen rolt van haast en stress? De Bijbel geeft uitzicht op die rust en vertelt hoe je ze krijgen kunt!